| Společné povídky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Leah Mayu Moderátor
Poèet pøíspìvkù : 525 Age : 32 Registration date : 25. 10. 08
| Předmět: Společné povídky Sat Nov 22, 2008 9:28 pm | |
| Máte někdo nápad na povídku, kterou byste chtěli psát společně s někým? Tak sem s ním. a my vám vytvoříme mini-forum, jako je u "Rodiny Masenových", abyste se mohli rozepisovat i o všem okolo povídky. | |
|
| |
Sisi-Alex Administrátor
Poèet pøíspìvkù : 1380 Age : 33 Location : Hranice Nej kniha : TW a BD Registration date : 23. 10. 08
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Nov 22, 2008 9:30 pm | |
| NO, ja myslim, ze ty mas navrh...a ja jsem pro...ja bych do toho sla, tak si to kdyztak promysli a uvidime... | |
|
| |
Leah Mayu Moderátor
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Nov 22, 2008 9:36 pm | |
| - Sisi-Alex napsal:
- NO, ja myslim, ze ty mas navrh...a ja jsem pro...ja bych do toho sla, tak si to kdyztak promysli a uvidime...
Já mívám nápadů... ale ty stejně jako přišly, tak taky odejdou a nic z nich pak stejně není. | |
|
| |
Sisi-Alex Administrátor
Poèet pøíspìvkù : 1380 Age : 33 Location : Hranice Nej kniha : TW a BD Registration date : 23. 10. 08
| Předmět: Re: Společné povídky Sun Nov 23, 2008 1:43 pm | |
| Ja bych do toho sla...staci to akorat probrat jakoze podstatu a pak uz to pujde jako po masle...jako u Masenovych... | |
|
| |
Leah Mayu Moderátor
| Předmět: Re: Společné povídky Sun Nov 23, 2008 3:21 pm | |
| - Sisi-Alex napsal:
- Ja bych do toho sla...staci to akorat probrat jakoze podstatu a pak uz to pujde jako po masle...jako u Masenovych...
Myslíš? No dobře, tak to zkusíme ne? | |
|
| |
Sisi-Alex Administrátor
| |
| |
Alice.Cullen-Ivanka Smrtelník
Poèet pøíspìvkù : 50 Age : 30 Location : Liberecký kraj Nej kniha : tak asi samozřejmě Stmívání :D Registration date : 09. 04. 09
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Apr 11, 2009 12:42 pm | |
| Kdyby jste do toho šli, já bych to zkusila s váma, jestli by to nevadilo, já totiž hrozně ráda píšu, i když to pak dopadá celkem děsivě... :D nom, ale bylo by to úžasný... | |
|
| |
Sisi-Alex Administrátor
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Apr 11, 2009 5:27 pm | |
| No my jsme to s Leah nějak zasklily, ale kdyby tě napadlo nějaké téma, můžem to nějak dát dohromady a začít něco nového. | |
|
| |
Poèet pøíspìvkù : 50 Age : 30 Location : Liberecký kraj Nej kniha : tak asi samozřejmě Stmívání :D Registration date : 09. 04. 09
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Apr 11, 2009 5:36 pm | |
| Mě napadá tolik věcí :D to bys ani nevěřila.... Třeba přijdu na něco pořádného | |
|
| |
Sisi-Alex Administrátor
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Apr 11, 2009 5:38 pm | |
| - Alice.Cullen-Ivanka napsal:
- Mě napadá tolik věcí :D to bys ani nevěřila....
Ale věřila, neboj nejsi sama. Tak si to promysli a pár návrhů tady navrhni, určitě něco vyberem... | |
|
| |
| Předmět: Re: Společné povídky Sat Apr 11, 2009 6:37 pm | |
| Jasně, do zítřka určitě něco vymyslím | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Společné povídky | |
| |
|
| |
| Společné povídky | |
|